Tot a punt per a la celebració del torneig el pròxim diumenge

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, el tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, i el regidor d’esports, Miguel Ángel Moreno, han rebut aquest matí una representació de l’Associació THS encapsalada per la presidenta sortint, Carmen Mas i per l’actual president, David Estany.

Durant la reunió, s’ha presentat el 13THS als membres de l’alcaldia, així com els projectes terrassencs beneficiaris de la recaptació d’aquest any. Des del consistori s’han interessat per les diferents activitats que es duran a terme i han agraït la tasca d’aquest esdeveniment envers els grups més desfavorits de la ciutat.

Tot a punt per al 13 THS

Des de l’associació s’estan duent a terme els darrers preparatius pel torneig que tindrà lloc el pròxim diumenge a les instal·lacions del Club Egara. Fins al moment de l’inici del torneig estaran encara obertes les inscripcions de btt, cursa, caminada i activitats dirigides, les de hockey, tennis i pàdel estan tancades des d’aquest matí.

El 13 THS engegarà a les 9 del matí amb la btt, la cursa, la caminada i el pàdel. Seguiran el tennis (9:30h) i el hockey (10h) i activitats dirigides (cycling 10h i ioga 12:30h). A les 11:45h tindrà lloc l’acte institucional amb la reunió de les autoritats assistents i tots els participants.