Des d’avui, 29 d’abril, ja es pot fer la inscripció per al 13è THS per als diferents esports: hockey, pàdel, tennis, cursa, caminada i altres activitats, malgrat que aquestes últimes encara no estan definides.

També es pot fer una aportació voluntària a la fila zero sense haver de participar a cap de les activitats. El preu per inscripció és de 25 €, malgrat que si es formalitzen abans del 12 de maig hi ha un descompte del 10% (22,5 €).

Les inscripcions poden ser individuals, per equips en el cas dels equips de hockey, amb un mínim de 7 jugadors per equip, o per parelles en el cas del tennis i el padel. La inscripció al torneig dona dret a un welcome pack, una samarreta i solids (tickets) per poder comprar un entrepà i beguda.

Les inscripciones es poden formalitzar des d’aquest link:

https://www.torneighockeysolidari.org/inscripcions/

Recordem que el 13è THS tindrà lloc al Club Egara el pròxim 4 de juny. La recaptació aconseguida anirà als projectes: Club esportiu inclusiu GOEL 2023″ de Fundació Privada GOEL, “Esport i Educació” de Càritas Terrassa, “Atenció al pacient amb HCL” d’Asociación Todos contra la Histiocitosis i “Assistència pediàtrica a la població infantil de Khalte i voltants” de Pont Solidari al Món.