El 13è Torneig Hockey Solidari tindrà lloc en diumenge al Club Egara

La comissió organitzadora del Torneig Hockey Solidari ja ha començat a treballar en el disseny d’una nova edició de l’esdeveniment que torna al seu club bressol el club Egara i se celebrarà el diumenge 4 de juny. Aquest any el torneig se tindrà lloc en diumenge, per a una major comoditat dels participants i per aconseguir així una major participació.

Relleu de la junta directiva

La primera acció de l’equip del Solidari ha estat procedir al relleu en la junta directiva de l’Associació Torneig Hockey Solidari, la composició de la qual queda de la següent manera:

President – David Estany

Vicepresidenta – Mònica Arch

Presidents honorífics i relacions institucionals: Carmen Mas i Ivà Morcillo

Vocals: Xavi Mampel, Anna Soler, Anna Bosch, Vicens Calvó i Santi Sanchez 

Convocatòria per a presentar projectes

Des del passat 19 de gener és obert també el procés de selecció de projectes beneficiaris del 13 THS. En aquest  sentit, totes aquelles associacions i col·lectius que treballin en iniciatives que tinguin els nens i nenes de Terrassa o Matadepera d’entre 0 i 16 anys com a protagonistes, poden presentar un projecte concret d’actuació per a ser una de les escollides com a destinatària de la recaptació. 

D’entre les candidatures presentades es triaran tres projectes. Així mateix, es poden presentar candidatures de projectes d’ajuda al Tercer Món, dels quals se n’escollirà un. La data límit d’admissió de projectes és el diumenge 19 de febrer de  2023